Instagram lindamarialundgrenInstagram lindamarialundgrenInstagram lindamarialundgrenInstagram lindamarialundgrenInstagram lindamarialundgrenInstagram lindamarialundgrenInstagram lindamarialundgren

Byggt kök på IKEA

Idag var vi på IKEA för ett första planeringsmöte för att bygga ett kök. Vi vill ju renovera vårt kök och vi har valt att vi vill bygga ett kök från IKEA. Igår försökte vi mäta upp så mycket mått vi kunde som vi hade med oss på dagen besök. Det gick rätt smidigt när man fick hjälp i butiken då vi hade ett bokat besök.

Vi hade bokat detta besöket för att dessutom få en uppskattning om vad köket går på. Det blev dyrare än vi trodde med tanke på att vi inte har världens största kök. Något som chockar mig mest är priset för bänkskiva då bara detta skulle gå på cirka 13 000. Vi skulle kontrollmäta vissa mått då vi troligtvis hade mätt fel. Så vi ska boka ett besök till.

Ni som har gjort om ert kök hos IKEA, hur mycket gick det på?

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
vi har gjort kök från IKEA & är inte alls nöjda. Var hårda & kolla vart enda liten millimeter för med oss slarvade de gällande höjd.. vårt kök gick på 80.000kr & då valde vi in laminatskiva samt alla vitvaror därifrån. även över & underskåp. Ikea är en "Budget" variant av kök, skulle jag göra om vårt kök idag hade jag inte valt Ikea..

& det där med bänkskivan.. tittar ni på deras stenskivor? Tycker jag ni ska vända er till ett annat företag för ikeas stenskivor har inte Sten rakt igenom utan det är spånskiva i mitten.

mina tankar & åsikter kring kök på Ikea sen ska Ni bilda er egna uppfattning såklart & jag hoppas verkligen att de är hjälpsamma & att ni kommer bli nöjda med ert nya kök ☺️ Kramar ❣️
nouw.com/emmaakarlegrund