Brandlarmet på jobbet

Oj vilken dag det har varit idag för mig matmässigt. Åt en frukost vid 8a och sen drog jag till jobbet lite efter kl 09. Vid 11 gjorde jag smoothie som vi säljer i cafét på gymmet och det blev en halv mugg för mycket så drack upp det. Sen åt jag inget fören jag kom hem runt kvart över fyra. Var så extremt hungrig och kändes som jag inte kunde tänka rätt.

Jag slutade egentligen kl 15 idag men 14:56 gick brandlarmet på, på gymmet. Fasiken vilken otur men hade turen att min chef började jobba 14:45 så hon var där med mig. Det var bara att utrymma gymmet och folk verkar inte fatta att man ska gå ut. Fick säga till massa och folk fortsatte ändå med sina burpees osv. Som tur var så var det ingen brand så tog inte lång tid innan alla fick komma in igen.

Om du bor i Göteborg så måste du testa på Friskis&Svettis Kvillebäcken. Riktigt luftigt och stort gym. Är väldigt blandat bland alla motionärer och är allt från styrkelyft, crossfittare, vanliga "gymmisar" och passmännsikor (hehe som mig just nu).

​Haha Ajax satt sig och kolla på tv förut.

Gillar

Kommentarer