Bodypump - Första gången på länge

Kommer inte ihåg senast jag var på bodypump senast (förutom igår då 

 ) . Hade en sådan dag igår då jag behövde träna för mitt humör var inte bra men jag visste inte vad jag ville köra och gymmet var knökat med människor. Så det blev 10 min crosstrainer + bodypump för att få en genomkörare av hela kroppen. Är inte van alls att gå på pass men det var så skönt att någon annan fick tänka åt mig och jag bara fick köra på. Just nu har jag bara träningsvärk i mina biceps men mer lär komma senare under dagen. Jag har precis tagit en proteinshake med smak av vanilj plus coffein och synefrin. Är redo för förbränningsträning nu på morgonen innan jag drar vidare för jobb. Kanske slänger in ett styrkepass senare, dvs ta friskvård på jobbet.

Skulle vara skoj att veta vad ni tycker om gruppträningspass, är det något ni går på ofta? ser ni det som nån lätt träning , eller hård? Är så van att många får bilden av de människorna som går på pass inte kör lika seriöst. Men det är egentligen grymt bra träning om man lär sig övningar och teknik och kan ta ut sig till max. Det är som Grit Strenght, Plyo och dom i GRIT Serien är sjuka pass. Så mycket hårdare än vad människor som kör i gymmet kör. Åhh nu blev jag så sugen på ett GRIT-Pass.

Vad har ni tänkt köra idag?

Gillar

Kommentarer

srundstrom
srundstrom,
Gruppträning kan vara bra! Förut gick jag bara på sånt, men när jag fick barn så va det svårare att passa tider. Så då blev det gymmet, och det är där jag märkt dom riktiga resultaten! :) Men på mitt gym så har dom grymma träningspass, crossfit, kettlebells pass, HIT, cirkelfys ute i gymmet m.m. Sen finns det förstås dom vanliga dans, jympa, spinning osv. Men det är inget för mig.
nouw.com/srundstrom