Blodmask

Innehåller affiliate-länkar

Jag är verkligen inte en tjej med koll på varken smink eller hudvård. Jag tycker dock det kan vara roligt att ta t.ex ansiktsmasker osv. Jag följer Mimi Höglin på youtube och instagram och såg att hon använder sig av "blodmasken " från the ordinary. Så jag köpte den igår för att testa. Egentligen ska man vara försiktig med masker med syror om man inte är van. Denna mask ska man ta max 10 min och max 2 gånger i veckan. Fick tips i affären att börja med 5 min så det gjorde jag.

Igår testade jag masken för första gången och jag är nöjd. Det sved lite och man kände hur den arbetade i huden. Efter man tagit denna mask är det viktigt med återfuktning samt skydda sig mot solen. Jag tog efter masken en glow boost från lumene . Älskar den!


Är svårt att utvärdera produkten efter en användning men huden kändes så skön efter och idag känns det som porerna är mindre, speciellt på näsan. Huden känns väldigt mjuk idag. Sen att den är väldigt billig är ett plus. Kostar under hundralappen. Ni kan bland annat hitta den HÄR !

Gillar

Kommentarer

LindaLinnros
LindaLinnros,
är jätte nyfiken på ordinary! 😃
nouw.com/lindalinnros