Blev berörd av att gå till en lekplats

Innehåller affiliate-länkar

Förut så tog vi en promenad för att lämna Ajax hos hundfrisören. När jag och Elton hade lämnat honom gick vi förbi en lekplats som är rätt stor och har en gunga med sele så Elton kan gunga. Det är första gången jag går till en lekplats på det sättet med Elton. Det har inte blivit av innan då Elton inte kan gunga på vanliga gungor eller t.ex leka i en sandlåda.

Det var rätt mycket vuxna och barn på lekplatsen, När jag gick in för grinden så fick jag en klump i magen och blev lite ledsen. Jag blev nog berörd då jag kände att detta är något jag gått miste om. När man ser alla andra barn springa runt så önskar man att Elton med hade kunnat göra det. Jag blev nästan lite obekväm och nervös av att vara på lekplatsen. Det kändes på något sätt som att jag var på helt fel ställe.

Denna lekplatsen var dock bra för Elton då det fanns en gunga med sele och även en stor gunga som Elton legat i här på skolgården nära där vi bor. Elton tyckte nog om att gunga, han blev dock så bländad av solen så han inte tittade något. Jag måste verkligen köpa ett par solglasögon till honom.

Efter vi varit på lekplatsen gick vi vidare och shoppa lite. Hämtade även ut lite kläder på Gina som jag hade beställt. Fyndade ju på deras REA när de var upp till 70% + 20% extra på REAN. De har fortfarande massa fint kvar på sin REA och ni hittar den HÄR!

Jackan här under fanns även på REA, funderade på att köpa den men jag köpte nyligen en "Teddy" jacka på Gina.

Här får ni se Ajax innan frisören och efter. Jag älskar när han är lurvig men han såg knappt något och han blir så tovig. Så därför var han tvungen att klippas.

Gillar

Kommentarer

Saarabusseee
Saarabusseee,
❤️❤️❤️❤️
nouw.com/saarabusseee
39an
39an,
Fina Linda! Jag förstår dina känslor ❤️ Det kommer över mig ibland också även om man inte kan jämföra deras diagnoser så kommer ju Walter alltid vara annorlund! det som gör mig mest rädd är -tänk om någon är elak mot honom 😢
sen blev Ajax supersnygg hälsar Doris som sa att hon också vill klippa sig ❤️
nouw.com/39an
bolmgren
bolmgren,
Jag hittade precis din blogg! jättebra! 😊 nu har jag inte läst om Elton, så undrar vad det är med honom? 😊 min son har autism, så Är lite speciellt att gå på lekplatser med honom också.
nouw.com/bolmgren