BH med nitar - Mycket billigare

Tipsar om detta igen!!

 

Ibland när jag sitter och ser att så många människor köper dessa "BHar med nitar" från ex chicy.se DMretro.se och modekungen.se så tycker jag synd om alla som köper dem så. Jag förstår inte varför människor inte tar lite extra energi och använder sig av Ebay.com, man hittar samma varor fast mycket billigare. 

Som denna BHn kostar 369 kr hos Chicy.se medans du kan köpa den HÄR! på ebay för ca 75kr (priset är med frakt). Det är GRYM skilnad på pris men fortfarande samma vara.

<

Gillar

Kommentarer

Guest,
Hej, suttit och kollat igen din blogg lite snabbt. Och helt sjukt hur jag blev sugen på att träna.:) Mitt mål är att få en rumpa. För min rygg går bara ihop med mina ben typ. Tänkte om du vet av några bra övningar annat än knäböj och typ kissande hunden. Skulle vela kunan göra ett schema då en dags träning endast är fokuserad på rumpa och ben. Skulle vara jätte tacksam för svar.:) Kram
hannavarnamnet.blogg.se
rosachica
rosachica,
Hanna: Va roligt att du blev peppad för träning :D En övning jag älskar är den hip abductor (sök på nätet) jag brukar köra den tills jag knappt kan gå. dvs räknar inte ex 3 gånger 10. Sen är benpress väldigt bra med. Cable kickback är riktigt bra med :D ( http://www.stylesearch.se/storage/albums/5a060a83-80b0-4da9-8677-be9016f24ee8big.jpg ) eller tränar du hemma? :)
nouw.com/rosachica
Guest,
hej! vad kul att du hittat till min blogg och lämnat en kommentar, tack! ha de bra!
www.finest.se/feiza