Att få pepp från en främling

Innehåller affiliate-länkar

Fredag och solen skiner, kan man önska sig något annat?!
Jag började morgonen med en promenad med Ajax och Elton innan jag drog till gymmet med Elton för att gå på ett pass. Jag har länge tänkt gå på Grit strenght då jag förr gick på det passet väldigt ofta. Det är 30 min och fullt ös medvetslös haha, så efter 30 min har man kört hårt. Brukar även köra 15 min crosstrainer till detta.

Passet jag gick på är ett förinspelat pass på en skärm så därför kunde Elton vara med. Han sov sig igenom hela passet medans jag körde skiten ur mig själv. Perfekt kombo! När jag kom ner till konditionsmaskinerna så fick jag lite pepp från en kvinna som sa hur duktig jag var. Alltid roligt att höra något positivt!

(Elton ser väldigt ofta lite ginger ut på bilder, men i verkligheten ser det inte ut så, väldigt konstigt att bilderna blir så)

Nya kläder till Elton

Vi åkte förut och handlade så passade på att hämta ut ett paket till Elton som jag beställt från Lindex . Jag fyndade kan man verkligen säga på deras REA . Köpte båda plaggen för 89 kr, riktigt klipp. Vi passade även på att hämta ut Eltons hjälpmedel till hans inhalator. Vi ska testa detta då han har problem med sin andning titt som tätt.

Gillar

Kommentarer

miichaela
miichaela,
en sån kommentar kan verkligen göra hela ens dag! 🌸 men måste säga att dom där byxorna är så sjukt söta!!
nouw.com/miichaela