Årets Mama!

Imorgon är det äntligen dags, vi ska då till Klinisk genetik för att få mer info om Eltons genetiska avvikelse och hur vi ska tänka om vi vill ha fler barn. Jag är spänd och hoppas vi får med oss nyttig och bra information när vi går därifrån. Jag vet inte om de har kunskap om STXBP1 och kan berätta mer om det eller om mötet mest handlar om ärftlighet och om att skaffa fler barn.

Jag kommer uppdatera er mer efter vi varit på besöket då jag gissar att många av er tycker detta är intressant.

Årets Mama! - Emma Knyckare

I samarbete med Kahlo

Jag vill tipsa om Emma Knyckares föreställning Årets mama!

Komikern och programledaren Emma Knyckare har turnerat landet runt med sin hyllade "Årets Mama – En föreställning om familjeliv, underliv och kärlek". I höst är det sista chansen att se föreställningen som beskrivs som "En skrattfest" (TTELA), "Kul, skamlös, självutmanande" (Kristianstadsbladet) och "Rappt, rättframt och roligt" (Norrköpings Tidningar). Fredag 15 november är det nypremiär i Varberg och turnén åker sedan vidare till Malmö, Linköping, Jönköping, Stockholm och Uppsala.

Tyvärr är denna inte i Göteborg så min svägerska ska få gå på denna. Föreställningen har fått väldigt många bra recensioner. Vilken förälder vill inte komma iväg på något roligt att släppa alla måsten man har hemma för en kväll?

För er som med vill se denna så kan ni läsa mer HÄR samt köpa din biljett.

Gillar

Kommentarer