Äntligen tid hos neurologen

Lika chockad varje gång att helgerna går så snabbt, och tänk att det redan är 1:a December. Så mysigt med alla ljus som kommit upp i alla fönster och trädgårdar hos grannarna.

Igår jobbade jag på jouren och åkte direkt efter jobbet till Toms mormors 70-årsfest. Var mysigt att umgås och att äta samt dricka gott. Jag blev väldigt trött då jag inte är van att vara hemifrån hela dagen och kvällen.

Idag vaknade jag dock upp med ny energi. Vi passade på att ta en sväng till Hede fashion outlet i Kungsbacka. Vi åkte rätt tidigt så var väldigt lugnt med folk. Fick lite shopping gjort samt köpte en ny leksak till Elton som vi ska se om han gillar. Vi åt även på Diné, så gott med deras tryffelburgare. Verkligen ett tips och jag tror de har öppnat upp i Nordstan med.

På tal om rubriken så fick i fredags hem en kallelse att vi ska till Neurologen om cirka 2 veckor. Så hoppas svaret på EEGt har kommit som vi gjorde i september. Tror även vi ska diskutera om nedtrappning av medicin. Här börjar jag bli väldigt kluven. Innan ville jag verkligen att vi skulle fortsätta vår nedtrappning av mediciner men nu börjar jag bli rädd. Jag är rädd att något sker och att kramperna kommer tillbaka. Så vi får se hur vi resonerar med läkaren. Tror vi även ska försöka diskutera vidare och se hur ansökan går angående ett visst läkemedel vi vill ha på licens. Så får se hur detta går.

Elton somnade när vi åkte hem och när vi tog in honom från bilen och skulle öppna upp hans kläder så låg han och log. Så go är han!

Gillar

Kommentarer