Äntligen!

Nu har vi äntligen fått vår lägenhet och vi har börjat renovera. Säger bara jäklar vilken tid det tar att måla och det är rätt svårt. Men ska bli så skoj när allt blir klart. Längtar mest att få inreda sovrummet. För där inne har vi målat om alla väggar, tak, bytt golv och rivit garderobsväggen. Så det kommer nog bli väldigt bra när det är klart.

Har tyvärr inte varit så duktig och tagit så mycket före- och efterbilder men ni ska få se allt sen när det blir klart. Åh jag är så ivrig och vill bara möblera NU!

Något som jag gillar väldigt mycket i lägenheten är att det är bröstpanel i hallen och köket. Samt träpanel i taket i ena sovrummet och köket. Tycker det blir en så mysig och hemtrevlig känsla när man har det. Känns lite gammaldags men samtidigt modernt och lantligt.

Badrummet behöver lite kärlek med inredning. Men slängde in en byrå som jag bar med mig förut. Så detta är lite tillfälligt för att få undan olika produkter osv. Blev positivt överraskad då jag trodde att badrummet hade brunt golv och rosa väggar haha. Så för att vara stamrenoverat på 80 talet så är det väldigt fräscht.

Gillar

Kommentarer

ssarahs
ssarahs,
Kommer bli jättefint 😍
nouw.com/ssarahs
ByAlma
ByAlma,
Så fint, följ gärna min blogg💕
nouw.com/byalma