Antagen!

Idag har varit en väldigt bra dag! Började dagen med skola och hade en föreläsning om Barn och smärta. väldigt intressant men mycket fakta. Fast tycker alltid det är intressant med föreläsningar som berör barn. Sen efter var det att dra hem och ta en promenad med Ajax uppe i slätta damm. Så mysigt och skönt att bara få komma ut i naturen.

Blev även en sväng till Huveröds förut med Tom och Ajax, fick köpt mat, leksak samt en aktiveringsboll för att Ajax ska ha något att klura med. Ni som har hund har ni tips på någon rolig aktiveringsleksak att köpa eller göra hemma själv?

 Vi cyklade på kvällen upp till en hundgård men den var tyvärr upptagen så vi cyklade vidare till en annan någon km bort. Så Ajax fick sitta i sin cykelväska och njuta av hur skönt det fläkta. Som tur var så var den ledig men Ajax var mest upptagen med att lukta runt på den haha.

På tal om min rubrik så fick jag precis reda på att jag blev antagen på mitt förstahandsval på en kurs. Kommer dessutom troligtvis skriva min C-uppsats med liknande tema som denna kurs :D

Gillar

Kommentarer