Anatomin tar slut på min hjärna..

Plugg plugg plugg... är så min vardag ser ut. Eller snarare som jag önskade? ;) Om ca 1 och en halv vecka sitter jag i tentasalen och skriver första tentan för anatomi och fysiologi. Är ett extremt tungt ämne med massa ord, fakta osv, men är lite intressant iaf. Speciellt anatomin men alla hormoner, nerver osv tar kål på min hjärna. Men jag ska klara detta!

Den senaste tiden har träningen gått riktigt bra och jag är så taggad för denna veckas träning. Idag var det bla GRIT plyo och lite styrka efter en seg dag i skolan. Höll på att somna under vår HLR, men bra kunskap!

Imorgon blir det 90 min bodytoning med Caroline och på fredag kör vi ett pass som är TRE timmar långt med Indoor walking alt spinning, man väljer själv. Jag måste verkligen tänka om ang min träning, blir för mycket högintensivt ,  behöver få in mer ren styrka som är tungt. Men de tar vi nästa vecka 😉

Ska se om jag lyckas somna för tog både 1 koffeintablett från MMsports förut plus en celsius, var så trött så kändes som det var de som behövdes för att lyckas. Fast mår ju sådär just nu, lite smått illamående, men de försvinner nog när jag lyckas somna.

Gillar

Kommentarer