Instagram lindamarialundgrenInstagram lindamarialundgrenInstagram lindamarialundgrenInstagram lindamarialundgrenInstagram lindamarialundgrenInstagram lindamarialundgrenInstagram lindamarialundgren

Americas next top model säsong 19

Godmorgon! Idag mår jag bra! Lyckan är total.

Börjar morgonen som vanligt med ett glas vatten med äppelcidervinäger. Sägs vara bra vid viktnedgång samt får igång förbränningen. Här är en liten text om äppelcidervinäger:

"Äppelcidervinäger gör bla att maten tas upp långsammare om man intar det i samband med måltid. Detta gör att man inte lagrar fett i kroppen lika lätt. Äppelcidervinäger sänker ditt glykemiska index. Då håller du ditt blodsocker på en bra nivå samt ger dig en förlängd mättnadskänsla. GI-metoden är en populär viktminskningsmetod. Många upplever att äppelcidervinäger i samband med måltid ger en längre mättnadskänsla."

Ska snart käka min frukost som kommer bestå av kvarg, funlight samt hallon och banan. Ska titta på finalen av Top model med (säsong 19 , ligger rätt långt fram) och käka frukost. Sen blir det iväg till gymmet för ett långt och skönt pass.


<

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229