Ambassadör Maxi-Cosi - Eltons nya vagn

I samarbete med Bonti.se och Maxi-Cosi

Jag , eller ska vi säga Elton har fått äran att bli ambassadör för Maxi-Cosi och ska nu få testa deras nya vagn Lila XP. Idag var första dagen Elton fick testa den och han verkade älska den. Jag kommer berätta mer om vagnen i ett annat inlägg och det kommer mycket mer bilder. Så idag ska ni istället få massa bilder från dagens besök på IKEA.

Vi hade tänkt att boka ett till möte för att bygga klart det sista på vårt kök
och sedan lägga en beställning. Dock fanns inga lediga tider när vi kollade för någon dag sedan. Så vi åkte till IKEA för att köpa med och lite småsaker hem. Blev bland annat denna "bänken" att ha på vår lilla toa i sovrummet med en växt och doftljus. Blir att fylla på med lite fina askar eller kanske korgar sen med.

Var mysigt att komma hemifrån efter den här tuffa veckan. Jag är nästan förvånad över hur lite jag känner just nu efter missfallet. Är rädd att det kommer slå tillbaka på mig hårt psykiskt senare. Men eftersom jag pratat om det så mycket så hoppas jag det varit en viktig del i min bearbetning.

Vi har även köpt lite ramar så äntligen kan få upp lite posters på kontoret. Jag älskar de motivet som ni ser på bilden. Nu gäller det att även att välja plats för dem och sedan få upp dem på väggarna. Har ni mycket posters hemma?

Elton var helt slut efter att vi varit på IKEA och sedan även storhandlat. Han somnade så gott på soffan. Så en av oss fick hela tiden sitta bredvid när han vakna så han inte skulle ramla ner.

Gillar

Kommentarer