Allt känns bara som stress

Nu var det verkligen ett bra tag sedan jag var här. Kommer inte ens ihåg senast jag bloggade. Anledningen är för att det är fullt ös med skolan. November var det praktik, December lite tentor och skola 8-15/16 nästan varje dag + plugg på det. Känns som jag har låst in mig totalt och bara lagt min övriga tid på träning och jobb. Det är de jag behöver för att orka plugga, måste få röra på min kropp.

Detta har gjort att jag tappat kontakt med vänner och kan säga att jag saknar dom som bara den. Har bara umgåtts med min partner in crime då vi tränar väldigt mycket tillsammans samt gör middag osv då och då. Är väldigt glad att jag har en kompis med exakt samma intresse.

Känner just nu att jag bara vill slippa stressen med skolan. Fast går knappt, har grymt stor tenta nu i jan, redovisning och annat med grupparbete. Sen i februari är det praktik igen!! Skoj utan tvekan och denna gången ska jag vara på Hjärtintensiven östra sjukhus, men jag är känner tyvärr mest stress.

Nu ska jag plugga lite till denna morgon innan jag möter upp mamma för att testa på ett helt nytt pass på Friskis&Svettis. Högintensiv träning med fokus på styrka och flås med medicinboll.

Bjuder på lite bilder från de senaste:Gillar

Kommentarer