Ajax

Tiden springer iväg som vanligt. Bloggen uppdateras aldrig eftersom tiden knappt funnits till, och inte heller orken. Mycket har hänt sedan sist och tiden springer som sagt förbi. Har hunnit göra klart min praktik på beroendekliniken, sedan varit på Vårdcentral och nu är jag på sista praktiken för denna termin på hemsjukvården.

Har trivts väldigt bra på alla min placeringar och känns som alla ställen man varit på känns som ställen jag kan tänka mig att jobba på. Under dessa veckor har jag och Tom dessutom bestämt oss för att skaffa hund. Kan säga att det känns mer än rätt. Vi har hittat en underbar bichon havanais som ska heta Ajax. Han verkar helt underbar precis som uppfödaren. Känns så bra att man får ett så professionellt och trevligt bemötande. Vi får hälsa på honom så mycket vi vill och hon kommer dessutom alltid finnas vid vår sida om något strular för oss.

Så denna sommaren kommer jag vara hemma och valpmysa, hur underbart?! Får passa på när jag har sommarlov samt nästa sommar är jag klar och legitimerad sjuksköterska (om allt går som planerat). Egentligen är Ajax 8v den 22/4 men eftersom jag har praktik då och inte kan vara hemma med honom så kommer vi få hem honom runt början av Maj. Då kan Tom ta ledigt från jobbet samt jag har mer föreläsningar osv i skolan.

Bjuder på lite bilder på vår godbit

Gillar

Kommentarer