4 veckors utmaning

Träningen rullar på och går rätt okej för mig just nu. Jag varierar hemmaträning med att gå till gymmet. Dock har det blivit mest på gymmet det senaste. Jag följer ett träningsschema via appen Fitplan och det är verkligen en utmaning för mig. Jag tycker inte om att köra rena styrkepass utan jag vill ha flås och HIIT i mina pass. Men jag har tränat mitt psyke återigen med att allt måste inte vara fullt ös HELA tiden. Igår dock när det var lite överkropp som fokus så körde jag pulshöjande övningar i vilan.

Så en övning blev t.ex:

  • 12 reps hantellyft
  • 30 sek burpees
  • 12 reps hantellyft
  • 30 sek jumping jacks
  • 12 reps hantellyft.

Detta gör att jag tycker träningen blir så mycket roligare och pulsen håller sig uppe. Här under ser ni planen för dagens träning.

4 veckors utmaning - gå ner 4%

Angående rubriken så laddade jag förra veckan ner appen Dietbet. Det handlar om att man går med i en grupp där man antingen ska gå ner 4% i vikt under 4 veckor eller 10% under 6 månader. För att vara med så lägger man in ett bet att man ska klara det. Som gruppen jag är med i så var det 300 kr. Så när tävlingen är slut så delar alla som klarat målet på potten. Lyckas man ej gå ner så försvinner de 300 kr in i potten som de andra delar på.

Även om vågen bara är en siffra så känner jag att jag behöver detta för att hålla min motivation uppe. Jag har ingen målvikt men jag vill känna mig bekväm i min kropp och det gör jag inte just nu. Innan jag kom igång med träningen igen så hade jag ont i rygg och knän för jag kände mig så tung. Detta är mycket bättre nu och det är även sådant som motiverar mig att hålla igång min träning. Mitt enda mål är att känna mig bekväm. Jag vet inte senast jag kände mig bekväm i shorts och jag har typ aldrig på mig det.

Gillar

Kommentarer